skip to Main Content

Springdagen 2 januari 2020 Sommelsdijk

Wat was t n leuke dag vandaag, gelukkig verliep de busrit vlekkeloos en konden we op ons gemak onze spullen in de kleedkamer brengen. Ruim op tijd zaten we klaar bij de bowlingbaan, waar we flitsende worpen voor- en achterwaarts hebben gezien.

Vervolgens werd t lef van onze turn(st)ers getest en ze zijn allemaal met vlag en wimpel geslaagd. Ze klommen allemaal naar de top en ze tokkelden van de top van de zaal weer naar beneden.

Even snel werd er na afloop vh klimmen iets gegeten en gedronken om vervolgens onze Robin Hood skills te testen met de pijl en boog. Sommigen verbaasden zichzelf en schoten midden in de roos….

Toen was daar t lang verwachte springparcours, velen hadden al n aantal keer gevraagd wanneer we konden gaan springen, dus ze sprongen bijna n gat in de lucht.

Op de grote trampolines, de tumblingbaan, de mini-trampolines en aan de trapezes hebben ze allemaal hun grenzen verlegd en angsten overwonnen, wat hebben we mooie, soms ietwat acrobatische, sprongen gezien!

Toen even uitrusten, wat drinken en n mooie demo kijken, gevolgd door frites eten.

Na t eten was er nog 1 activiteit over; zwemmen. Alle kinderen konden niet wachten om t water in te springen, wat hebben ze genoten.

En aan alle leuke dingen komt een eind en zo ook aan deze topdag. Om 16 uur was iedereen weer aangekleed, op n paar vermiste schoenen en wat overgebleven kleding na, verliep ook dit vlotjes. En de bus kon mooi op tijd weer beginnen aan de terugreis.

Wij kijken terug op n mooie dag, we hopen dat iedereen genoten heeft en volgend jaar weer?

We danken de organisatoren van deze mooie dag!

  voor meer foto’s zie fotoalbum
Back To Top
X