Skip to content

Jullie inbreng

Beste AXIA lid en ouders,

AXIA is een vereniging die binnen en soms buiten Schiedam probeert een laagdrempelige vereniging te zijn voor gymnasten. Graag willen wij waar mogelijk eenieder een positieve sportervaring bieden en blijven bieden in de toekomst.

Wel merken we op momenten dat er meer sporters interesse hebben dan waar wij capaciteit voor hebben. Dat gecombineerd met dat wij net zoals veel andere verenigingen een uitdaging hebben met bezetting. Wij draaien namelijk vanuit bestuur en leiding in de zalen volledig op betrokken vrijwilligers.

Vanuit deze verschillende uitdagingen is de vraag vanuit de vereniging gekomen wat er nodig is om AXIA toekomstbestendig te maken en waar wij met de leden willen staan over 5 jaar. Hiervoor is jullie inbreng essentieel!

Graag nodigen wij jullie als leden en/of betrokken ouders/verzorgers uit voor een leden bijeenkomst. Op deze avond willen wij graag van jullie horen hoe jullie de vereniging nu zien, wat gaat er nu goed en wat kan beter in jullie ogen. Ook zodat we op deze manier het gesprek kunnen openen over de toekomst van de vereniging en welke kant wij gezamenlijk op willen gaan.

Wij als vereniging krijgen in dit traject hulp van een professionele adviseur vanuit de NOC*NSF, Walter van der Mast. Hij zal ook deze bijeenkomst gaan begeleiden.

Omdat jullie inbreng essentieel is, zouden wij het enorm op prijs stellen als jij aanwezig bent op deze bijeenkomst zodat we samen kunnen nadenken over de toekomst van AXIA.

U kunt uw aanwezigheid kenbaar maken door een mail te sturen naar:

ouderavond@axia-schiedam.nl

 

De bijeenkomst zal zijn op 27 maart om 19.30 uur in de Margriethal, inloop vanaf 19.15 uur

Graag horen we van je of je wel of niet op deze avond aanwezig bent.

Back To Top