skip to Main Content

Springdagen Sommelsdijk 2018

Op donderdag 4 januari zijn wij met 30 van onze leden afgereisd naar Sommelsdijk. Om 7 uur vertrok onze bus vanaf station Schiedam, via Oud-Beijerland, zijn we naar Sommelsdijk gebracht, alwaar wij deel mochten uitmaken van een fantastisch georganiseerde dag. We starten de dag om 9 uur in een grote turnzaal, met wel 9 verschillende sprongsituaties. Van trapeze, tot mini-trampolines, tot grote trampolines en airtrack-banen, het stond er allemaal. Onder leiding van juf Joke, juf Jolanda, juf Kayleigh, meester Thomas en twee ouders hebben we hier mooie sprongen kunnen maken.

En er was meer, na het springen konden we wandklimmen, tokkelen, boogschieten en bowlen. Stuk voor stuk gave activiteiten, waar onze leden enorm van hebben genoten. En we hebben ontdekt dat onze turnsters nog veel meer kwaliteiten hebben. Eén van onze turnsters wist zelfs het plafon boven de klimwand aan te raken, een aantal kinderen schoot de pijlen in de bulls Eye en bij het bowlen hebben we heel wat strikes voorbij zien komen.

Na deze inspannende activiteiten was het tijd voor wat meer ontspanning. Eerst even lekker eten, frietjes met een snack, een lekker pakje drinken erbij en het feest was compleet. Toen het eten op was, zijn we ons allemaal gaan omkleden om de laatste twee uur in het zwembad door te kunnen brengen. Ook in het zwembad hebben we allerlei mooie sprongen, koprollen en handstanden voorbij zien komen. De meeste kinderen zijn nog even van de glijbaan geraasd en hebben even gebubbeld in het bubbelbad. Echt genieten dus! Om 16 uur was de geweldige dag ten einde, de bus stond weer op ons te wachten en heeft ons weer veilig teruggebracht naar Schiedam, waarvandaan we nu terugkijken op een fantastische dag. Wij zeggen volgend jaar weer, gaan jullie dan weer mee?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X