Skip to content

Update Corrona 28 november 2021

Beste leden, ouders en verzorgers,

Zoals jullie misschien hebben meegekregen zijn er afgelopen vrijdag (26 november) nieuwe maatregelen gekomen met betrekking tot het coronavirus. Door deze maatregelen mogen wij alleen nog les geven van 16.00 – 17.00 uur voor in ieder geval de komende drie weken.

Om te kunnen zorgen dat alle leden  (zoveel mogelijk) toch les kunnen volgen, hebben wij besloten om onze lessen voor deze periode anders in te delen. Om dit mogelijk te maken hebben wij flink moeten schuiven in ons rooster om  zo alle leden toch één uur per week te kunnen laten sporten.

U krijgt van ons een E-mail met de locatie waar uw zoon/dochter kan gaan turnen.

Let op, deze locatie kan afwijken van de normale locatie. (Mocht u maandag nog geen mail hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadministratie@axia-schiedam.nl).

 

De lessen zullen op de volgende locaties plaatsvinden:

Dinsdag van 16.00 – 17.00 uur, locatie Oost, Kepplerstraat 31 (naast de Kaleidoscoop).

Dinsdag van 16.00 – 17.00 uur, locatie Zuid, Dirk Durrerstraat 1

Donderdag van 16.00 – 17.00 uur, locatie West, Jan van Avennestraat 30 (naast de Erker)

Donderdag van 16.00 – 17.00 uur, locatie Zuid, Dirk Durrerstraat 1

De zalen gaan 10 minuten voor aanvang open, zorg er alstublieft voor dat uw zoon/dochter al gymkleding aan heeft, zodat de les om 16:00 uur precies kan beginnen.

Deze constructie heeft helaas wel consequenties voor de leden die  normaal meer dan 1 uur per week turnen, dat is nu helaas niet mogelijk. We rekenen op uw begrip!

Eveneens gaan wij proberen om via de Axia-schiedam Facebookpagina en onze website axia-schiedam.nl diverse filmpjes te plaatsen met oefeningen die onze leden thuis kunnen uitvoeren.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Axia-Schiedam

Back To Top